måndag 19 april 2010

Lilla Rasmus


I Lördags kom vi oss äntligen iväg till Nyköping och syster Therese och Micke. Det var vårt första möte med lilla Rasmus som hunnit bli en månad gammal. Han var så söt och snäll, han bara låg och sov och åt med jämna mellanrum, Malte blev helt plötsligt en jättebäbis ;) Vi åt gott och umgicks hela dagen sen åkte vi hemåt igen för att låta lilla familjen få vara själva samt få lite lugn och ro.

Söndagen bjöd på en tripp till Nacka för att titta på innertak som vi ska ha på övervåningen och när vi ändå var på den sidan stan åkte vi hem till Camilla där det bjöds på Italienska köttbullar med pasta MUMS!!

Idag Måndag har vi tagit oss en cykeltur till lekparken sen har vi röjjt på baksidan för att det ska vara fint till sommaren och äntligen kom jag mig för att gräva upp alla nyponbuskar som kommunen planterat för de är ju livsfarliga för barnen med sina taggar. Nu blev det en plätt i planteringen som kommer bli toppen att ställa sandlådan på och där kommer man även undan från solen lite vilket är toppen. På vår tomt är det nämligen sol, sol och sol och det är ju inte det ultimata för barn eller vuxna för den delen.

Får se om det blir någon träning ikväll för John skulle titta på massa jobb, nu verkar dessutom skrutten dålig så vi får se vart den här kvällen leder...

Stor Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar