lördag 9 januari 2010

Kallt Kallare Kallast

Hej på Er,

Idag visade termometern - 21 grader när John gick ut. John var uppe med tuppen eftersom tunnan skulle köras till Järfälla Ishall :) Vi andra stannade hemma och åt en lugn och go frukost! Tyvärr blev det ingen Pump för min del pga detta men jag hoppas på att kunna komma iväg imorgon eller på Måndag.

Efter detta var det storhandling som stod på schemat så hela familjen åkte till Bålsta. Sprang upp på InterSport för att se om det fanns någon annan vinterkänga att byta till men inte. Anton som jobbade där ringde ett sista samtal och tro det eller ej, han HITTADE en känga i min storlek och jag som hade gett upp hoppet!!!! Så om några dagar har jag mina varma kängor :)

Nu har jag varit en sväng till återvinningen med massa kartonger och burkar mm. Försöker verkligen tänka på vad vi kastar i soporna. Gäller att bidra med det man kan för att miljön ska må bra några år till. Det är så härligt när man får bort alla "sopor" som ligger och skräpar. Sen känns det ju himla bra när man återvunnit massor och inte bara lagt det i soptunnan av ren lathet...

Melvin och John är inne hos grannen och bastar så nu ska jag och Malte passa på att bada lite när det bara är vi hemma. Malte har majskrokar i hela håret så han ser ut som en galen liten Einstein ;) Efter badet blir det go mat och Lördagsmys framför elden!!

Ha en Toppenkväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar