lördag 2 juni 2012

Studentmottagning

Igår (Fredag) tog Christer studenten, regnet öste ner men Christer var lika glad för det! Vi åkte hem till Tullinge där de numer bor och grattade och tittade på nya huset.

Trist bara att det ska ta nästan två timmar så fort man ska åka till södra sidan stan, speciellt som det var Fredag eftermiddag och allt.

Vi umgicks och åt gott i några timmar innan det var dags att vända hem. Molly sov så gott så vi chansade och satte henne i bilstolen och åkte. Tji fick vi... Vid Älvsjö fick vi stanna och mata lite och byta blöja för hon var sååå hungrig. Tur att man har maten med sig i alla fall!

Idag Lördag öser regnet ner för 3:e dagen i rad. Jättebra för gräs och pollen allergiker men nu får det gärna sluta för det är så kallt. Vi hyrde ut tunnan imorses och det var ett gäng tjejjer som skulle ha Möhippa, tur att de ska avsluta dagen med att bada varmt i alla fall.

John är på bilmässa i Gävle och gör förhoppningsvis lite reklam för sin firma, www. racedack.com

Jag och barnen kommer ha en innedag idag, jag misstänker att det kommer bli en hel del spelandes men då får det bli så för ute kan man inte vara....

Har tyvärr inte hunnit fota något de senaste dagarna men jag ska bli bättre på det!

Kram på Er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar