tisdag 3 januari 2012

Semester i Kräkparadiset!?

Det var kanske inte såhär man hade tänkt sig sin semester...men vad ska man göra.
Melvin blev sjuk tidigt imorse och har mått dåligt till och från hela dagen, jag håller alla tummar för att han får behålla det vatten han lyckades få i sig nu efter lunch. Det enda han vill ha är Cola Calippo men nu vågar han inte äta det heller!!

Det blir mycket jobb för att försöka hålla bacillerna borta! Byte av sängkläder, handdukar, sprit här och sprit där och så lite vitpepparkorn i magen. Kanske inte fungerar men jag gör så i alla fall!

Håll nu alla tummar för att det stannar här så att jag och Malte slipper. Malte är ju den som är svårast att hålla kontroll över eftersom han inte har någon koll ännu.

Kram

3 kommentarer:

  1. Stackarna!!! Du tror inre Malte redan haft det då? Han va ju lite röten i kistan då ni kom :0 för sara va det bara en gång där på morgonen, sen va allt som vanligt, ingen feber el fler kräk, åt som vanligt o pigg o glad. Men vi har ju haft massa som florerat här hemma så...än så länge är det ingen annan som blitt sjuk här...tvättar o städar allt ändå ;) vet ju hur mkt d är med magsjuka, inget vidare...skönt ni e på hemmaplan som sagt! Det va himla skoj o se er i helgen, men eftersviterna blev ju sådär. Tyvärr e d ju så då man har smått, o dessa tider. Nu hoppas vi på ett friskare år för alla!!! Kram o krya på er!

    SvaraRadera
  2. Var bacillerna kom ifrån vet man ju aldrig men det är ju inte omöjligt att det var Malte... Huvudsaken är att alla blir friska snabbt!!!!
    Melvin har fått behålla lite vatten och en Calippo nu så vi hoppas på en lugn natt....

    Men det återstår att se :)

    SvaraRadera
  3. Nä, d går så mkt skit nu...tycker såklart mest synd om de små liven. Barn återhämtar sig ju mkt snabbare än oss gamlingar oxå, på gott o ont ;) som när man själv e sjuk m feber o de springer runt o är pigga...nu får d va nog m sjukdomar. Hälsa familjen!!! O ta hand om dig o maggen nu...snart ses vi igen som tur e. Kram

    SvaraRadera