söndag 25 december 2011

JulAfton

Då var ännu en Julafton över och det är både skönt och lite tråkigt!

Vi åkte hem till Huddinge för en Jullunch som var supergo och alldeles lagom. Efter det var det dags för Kalle Anka, man måste ju hålla på traditionerna men mycket av det som visas är ju inte så jätteskoj längre.... strax innan Kalle skulle visas blev det väldigt tyst och alla barn var plötsligt borta. Vi gick in och tittade och hittar då Malte och Denize sittandes bakom en fåtölj med massor av paket som de smygöppnat!!!!!

Gissa om de skämdes för de förstod mycket väl att de gjort fel, samtidigt var det hysteriskt roligt så arg kunde man ju inte bli.

Efter Kalle kom Tomten och Melvin var jättekaxig och sa att det var Pappa som var tomten så han skulle tom krama tomten. Malte höll en lite lägre profil och tackade artigt och skakade hand. Lite senare på kvällen fick Melvin syn på tomten igen när han skulle till en annan familj och blev då mycket fundersam.... Det kanske inte hade varit Pappa i alla fall!?

Framåt 22:30 kände vi att det var dags att avrunda och röra oss hemåt, barnen somnade innan vi ens hunnit ut på motorvägen. En lång dag med massa spänning var äntligen slut!

Stort Tack för Alla julklappar som vi och barnen fått, det betyder jättemycket!

God Fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar