söndag 4 november 2012

Halloween

Har man en skruttig paprika kan man ju alltid göra en minipumpa såhär i Halloweentider. De håller inte alls lika länge men vi hade kul när vi gjorde dem :)
 Lördag den 3 Nov var det dags för Fia och Fredriks årliga Halloweenfest och i år kunde även vi gå (en liten stund). Stort Tack till min syster Amanda som var här och tog hand om alla våra barn. Molly hade inte varit helt nöjd vid nattning så hon hade blivit jätteledsen och tillslut somnat.

Tyckte lite synd om Amanda när jag hörde detta  så vi tackade för oss och gick hem vid 22:30 ifall hon skulle vakna och vara ledsen igen men vi hade haft jätteskoj den stunden vi var där. När alla barn är hemma vet man att nästa dag börjar runt 7 så det var alldeles lagom. Om det blir en fest nästa år och vi är bjudna så får barnen åka bort så man kan sova ut dagen efter!!

Idag (sön) har både jag och John varit och tränat och nu väntar snart en Söndagspizza. Känns helt underbart att det går så bra med träningen just nu, hoppas bara det håller i sig!!
Avslutar det här inlägget med en betydligt sötare tjej än de två typerna på kortet ovan...
Här sitter Skruttan och "läser"

Kram på Er!!

1 kommentar:

  1. det blir garanterat fest nästa år igen och ni kommer såklat bli bjudna.
    Tack för igår!

    SvaraRadera