onsdag 17 februari 2010

Snöig Onsdag

Imorses pulsade vi återigen iväg till dagis under dalande snöflingor, mycket rofyllt, men nu börjar tom jag längta efter gångvägar som man kan promenera ordentligt på!! Nu har vi precis varit iväg till Jakobsberg, John ringde och ville ha lunchsällskap så vi gjorde en liten utflykt :)

Me & I träffen blev mycket lyckad, vi blev ett gott gäng på ca 8 personer som fikade o shoppade barnkläder. Jag köpte t-shirtar till pojkarna, så fiiina!! Cowboysar, Trafikstockning & Robot fick dem.

Vill ni se hur de ser ut får ni gå in på www.meandi.se

Tack till Malin som kom hit och visade den nya vårkollektionen, alltid lika kul å se dig! Du är som en glad liten virvelvind när du drar fram :) Hoppas vi ses snart igen!! Å tack till alla grannar som ville komma hit och shoppa loss lite, nu kommer hela gatans barn springa runt i lika kläder ;)

Just nu sover Malte, han har fått Melvins dagishosta och snörvlar massor stackarn, håller en tumme för att det inte blir värre. Imorgon väntar ju jobb igen och det känns ju inte så bra att lämna över till stackars John om Malte är dålig men vad ska man göra?

Nu ska jag plocka lite innan han vaknar o det är dax att hämta storebror!

Ha en fortsatt Trevlig Dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar