torsdag 26 juli 2012

Roadtrip

Hej Vänner!

Nu har vi varit ute på vägarna sen förra tisdagen och vi har haft det så bra och med tanke på hur vädret har varit hittills så har vi även haft maximal tur med vädret! Visst har det inte varit badväder till en början men det har i alla fall inte regnat.

Vi började vår semester i Skövde hos Morfar och Mormor Annika. Vi har ju som tradition att gå på Sommarland och det gjorde vi även i år, när vi klev ur bilarna började det ösregna och barnen gnällde och frös så vi var påväg att vända men efter några minuter avtog regnet och vi fick en toppendag med lagom folk och barnen kunde verkligen roa sig utan köer!! Det blev inget bad men än så länge är killarna lite för små för det mesta inne på vattenområdet så det gjorde inget.

Dagen efter ville Melvin testa golf så vi tog en promenad så han fick "putta" lite och John passade på att "slå en hink". Nästa dag blev det en runda mini-golf och grabbarna var hur duktiga som helst.

Tidigt Lördag morgon var det dags att rulla vidare mot Kulltorp och två dagar på High Chaparall. Våra grannar Maria, Jonas, Elton och Eddie mötte upp där och vi hade två Vilda Western dagar tillsammans, gissa om pojkarna gillade det?

Efter detta äventyr styrde vi sen mot Loftahammar och våra gamla grannar Rebecca, Andreas, Leo och Alex. Till Loftahammar kom sen även Erkki, Emma, Robin och Elin. Vi har badat, ätit gott, tränat Zumba och busat massor. Ni kan ju tänka er tempo och ljudnivå när man är 8 vuxna och 9 barn!!!!!

Vädret i Loftahammar var kanon, det var som att vara utomlands. Några dagar med så fint väder får en att glömma en veckas regn :)

Loftahammar var en jättemysig by som ligger precis vid havet, är ni sugna på att åka dit så hyr Rebecca och Andreas ut stugor. Kolla in http://www.me-ra.se/ för mer information. De driver även ett gym som ligger precis vid stugorna så vill ni åka till Småland rekommenderar jag detta starkt.

Bilder kommer inom kort!!

Vad har ni gjort för skoj under semestern?

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar