onsdag 9 november 2011

Romantiskt Lyxweekend


Den 4 November styrde John och jag mot Sundbyholms Slott, det var dags för vår Romantiska Lyxweekend som vi fått i bröllopspresent av mitt jobb!

Vi kom dit lagom till eftermiddagsfikat som serverades nere i källarvalvet. Visste inte att det kunde finnas så mycket kakor och smörgåsar men som vi njöt...

Efter fikat tog vi en lång och härlig promenad i höstvädret innan det var dags att bubbla i deras utomhus SPA. Tyvärr blev det inte så lyckat eftersom vattnet var kallt så vi gick tillbaka till vår svit och badade i vår jacuzzi i stället så det var ingen som behövde vara besviken!

Lagom mör i kroppen serverades vi sen en tre rätters middag på slottet (vita byggnaden) innan vi rullade hem till vår svit (lilla huset upp i vänstra hörnet).

På Lördagen vaknade vi redan klockan 7, lite trist när man är barnfri men utvilade var vi och bara att kunna ligga och dra sig och inte stressa upp räcker gott och väl för mig. I källarvalvet väntade en brakfrukost så där satt vi länge och njöt. Vid 10 var det dags för massage, det är man ju inte bortskämd med så att få bli masserad i 50 minuter var som att befinna sig i en dröm.

After-noon tea....jag har nog aldrig sett så mycket bakverk på ett och samma ställe. Nybakta scones, limpor, cupcakes, morotskakor, brownies, cheesecake, chokladbollar....listan kan göras lång! Efter denna underbara stund tog vi oss en långpromenad vilket var välbehövligt. När vi kom hem så sov vi middag, undrar när man gjorde det senast?

Vet inte om jag kan påstå att man var hungrig på Lördagkvällen men då serverades en 4 rätters slottsmiddag. Det blev löjromstoast, hummer och kräftstjärtssoppa, kantarellrisotto och äppeltart med vaniljglass.

Gissa om vi sov gott efter den dagen!?

Söndagen bjöd på ännu en frukost som vi åt i lugn och ro innan det var dags att checka ut och återvända till verkligheten!

Vi tackar Jonas & Maria som tog hem våra busfrön från dagis, Pappa & Annica för att de tog över och tog hand om boysen resten av helgen och så klart mitt jobb som gav oss denna underbara helg!

Vi är så tacksamma :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar