söndag 3 mars 2013

Möhippa

Igår var det äntligen dags för Monicas Möhippa. Det är alltid lika skönt när dagen kommer så man slipper vara rädd för att försäga sig. Vi var 11 tjejjer totalt som samlades hemma hos Monica klockan 8 för att överraska med frukost i lugn och ro.

Det var en mycket överraskad Monica som tittade ut genom fönstret där hon satt i köket och åt gröt.

Efter en mysig frukost styrde vi in mot stan och Dancing Queen, där väntade en timmas Stripchair. Det var buskul och vi hade en kanoninstruktör som visade oss hur man "dansade" med en stol i en timma. Kan ju behövas lite mer träning innan det ser ut som att man "älskar" stolen för i flera fall såg man nog mer rädd ut när man flaxade runt stolen och försökte hinna med att göra allt. Men den blivande bruden gillade det skarpt så alla var jättenöjda.

Efter dansen kurrade våra magar och vi åt lunch på Koh Pangan, tänk att det alltid är lika god mat på det stället och vill ni testa en kanondrink ska ni beställa Thai Passion, en frisk och fräsch drink med passionsfrukt.

Eftersom vi hade lite Thaitema blev det sen 60 minuters Thaimassage för Monica innan vi styrde hem hit för 3 rätters middag och mys i badtunnan.

Det blev en ganska tidig kväll för man är trött när man hållt igång sen 6 på morgonen. Men det passade bra för idag skulle Monica proväta bröllopsmiddagen på Lasse Maja och vem vill vara bakis då?

Tyvärr har jag inte ett enda kort då det inte var jag som skötte fotograferingen, men med lite tur kanske jag kan lägga in bilder senare!

Stort Tack till alla som var med och gjorde denna dagen så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar