måndag 18 mars 2013

Kläppen

Vilken underbar vecka vi har haft! Strålande sol, klarblå himmel, fina backar och trevligt sällskap, kan det bli bättre?

Melvin har gått i skidskola och han längtade varje dag. Han har fått lära sig regler som gäller i backen, åka ankarlift och sittlift själv, ta sig ner för röda backar och åka med parallella skidor mm. Man kan verkligen se skillnad efter en vecka i skidskola så det är verkligen värt varenda krona.

Malte undrade varför han inte fick gå i skidskola men vi sa att man måste lära sig att stå på skidorna först och att han får gå nästa år så då var det ok! Vi har åkt gupp och med skidsele samt harvat i backen med Malte hållandes i en stav och det har gått kanonbra så det ska nog bli en skidåkare av honom med. Måste bara få honom att vilja vara en plogmaskin med skidorna för annars kan man inte släppa iväg honom.... Bromsa är ett måste!

Molly har myst i sin vagn och varit supersnäll, eftersom vi hade sån tur med vädret har vi kunnat vara ute hela dagarna så vi har hängt i backen mellan 9:30-18:00! Sen har vi somnat ovaggat vid 22 tiden. Underbart!!

Här följer lite bilder:
 Samling med skidskolan, Melvin gick i gruppen "Glidarna"
 Grillning av MEGA marshmallows
 LillSkrutt åker knapplift i barnbacken
 Melvin och Jag ute i backarna
 Lillan myser och är glad i vagnen
 Vädret kunde vi INTE klaga på!
 Dags för Malte att åka "gupp"
 Jag och John fick två åk tillsammans utan barn, Tack Helena!!
 Min stora bandit :)
 Helena och Jag
 Solen påväg ner och liftarna stänger! Dags att åka mot stugan...
 Åka rullband var en rolig sysselsättning mellan varven
 Grabbarna Grus
 Hittade en skoter som var ascool tyckte Malte
Vår Stuga! Tack för den här gången

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar