måndag 25 februari 2013

Liten sammanfattning av veckan som varit...

Det har varit lite mycket nu så Bloggen blir lidande, jag är verkligen ingen skribent men tycker att det är skoj att lägga upp lite bilder i alla fall.

I Fredags åkte jag och pojkarna iväg med massa kläder, leksaker och skor till kvinnojouren i Kungsängen och de blev så glada och trodde inte att vi skulle ha med oss så mycket som vi hade. Tror nog det blev 5 kassar med kläder en stor kasse med leksaker och böcker och en sopsäck med skor. Hoppas nu verkligen att det kommer till de som verkligen behöver!

Efter det styrde vi mot Karolinska för att hälsa på Mamma. Hon såg oförskämt pigg ut för att vara nyopererad men hon var helt orkeslös. När vi var där fick hon i alla fall besked att hon skulle få permis över helgen för att sedan komma tillbaka för nya prover måndag morgon. Idag (Mån) visade sänkan 300 (!!!) så Mamma blir sjukskriven ett bra tag och kommer att tvingas att ta regelbundna prover.

När vi lämnat Karolinska var det dags att storhandla innan Pappa och Annika skulle komma hit, vi skulle fira Melvin som i Fredags fyllde 7 år. Vi åt gott och fikade och avslutade med lite presentöppning för båda pojkarna eftersom vi inte träffats när Malte fyllde 4.

På Lördagen fick jag och John lite egentid tillsammans så vi åkte in till Gamla Stan och gick på spökvandring som avslutades med middag. Efter middagen gick vi till Griffins och drack lite drinkar innan vi styrde hemåt igen. En jättemysig kväll för två småbarnföräldrar.

Igår (Sön) var vädret helt fantastiskt så efter att vi sagt Hej Då till Pappa och Annika så tog vi på oss kläder och gick ner till dammen där vi matade fåglar och lekte i snön.

Vädret idag är lika fantastiskt och idag har vi varit hos fotografen, men hur de bilderna blir får vi se om ett tag.

Kram och Hej

 Fonduemys på Melvins 7 års dag 
 Blåbärscheesecake
 Molly tar en powernap i det underbara vädret
 Malte matar fåglar
 Melvin

 Påväg till fotografen (dreggelskydd för ren klänning)
 Fina Malte ville fixa håret när vi skulle fotas
Melvin valde en lite mer städad frisyr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar