tisdag 9 oktober 2012

Göteborg

Hej Vänner!

I helgen har vi varit hos våra vänner i Göteborg. Vi väntade in i det sista med att berätta detta eftersom barn så lätt blir sjuka, men alla höll sig friska så vi kom iväg. Både John och jag hade sett fram emot lite miljöombyte så ingen var gladare än vi.

På Lördagen hade vi planerat Liseberg, men detta visste inte barnen om eftersom man aldrig kan veta hur vädret är i Oktober...men vi hade tur! Vi sa till barnen att vi skulle ta tåget in till Göteborg för att handla mjölk och toalettpapper på Ica Focus och iväg for vi.



Ni kan ju tänka er hur glada barnen blev när de insåg att det faktiskt var Liseberg vi skulle till...
- Mamma ska VI gå in HÄR???? JIPIIIIIIEEEEEE

Barnen åkte karuseller och busade som aldrig förr, så det blev en toppendag. Melvin tyckte nog att det var extra kul eftersom han i år fick åka massa nya karuseller och berg-o-dalbanor. Nya favoriten är Lisebergsbanan. Vi fnittrade och skrek nog lika mycket båda han och jag.

Man kan ju inte gå på Liseberg utan att åka Farfars Bilar, men i år slapp vi vuxna att åka med för alla barn börjar bli så stora.

Lite flygplan ...
 Sen blev det lite "fight" mellan papporna...
 Här tävlas det ordentligt!!
Å lilla Molly då? Jo hon var en snäll, glad bäbis hela dagen som mös i sin varma vagn!

Just det, vi spelade ju en massa också utan lycka. Sen när vi stod besvikna vid Toblerone hjulet kommer det fram en kille till Melvin och frågar om han gillar Toblerone och Melvin svarar försiktigt Ja, då sträcker killen fram en 2 kg kartong och säger Vasegoo!!!????

Finns sånna människor? Vi tackade och var mycket glada....

Helgen har varit toppen och vi tackar Familjen Lundmark för sängplats, go mat och trevligt sällskap!
Längtar tills vi ses nästa gång.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar