söndag 28 november 2010

1:a Advent...

Den här helgen har det inte hänt så mycket på övervåningen, det har helt enkelt inte funnits någon ork! Men förra helgen så fick vi massor gjort :) Golven är lagda i alla rum, vi har målat allt men har en gång kvar i allrummet. Så de här fotona är inte de senaste men nu ser det ut som ett bombnedslag så jag vill inte gå upp och fota!
Igår åkte vi till Bålsta och storhandlade + fyndade på InterSport som hade Alpin Jippo! John fyndade skidor och pjäxor och Melvin fick en ny hjälm. Själv vill jag bara hitta en ny skidjacka men de är så dyra!!! Ska nog önska mig ett litet bidrag av tomten så jag kan köpa en i mellandagarna.
Snön vråker ner utanför fönstret och idag är det 1:a advent och Malte dagen! Grattis lilla Malte på namnsdagen. Efter lunch ska vi ut och åka pendeltåg till farfar. John är redan där för han ska hjälpa sin pappa och byta dörr, sen blir det adventsmiddag. Grabbarna längtar tills vi ska åka för de älskar att åka buss och pendeltåg. Hoppas bara tågen går med tanke på vädret!
Ha en mysig första advent!
På återseende :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar