söndag 10 februari 2013

Att våga

Som de flesta vet så går ju Melvin på skidskola i Bålsta Alpina när vintrarna tillåter. Vi är så glada att detta finns för barnen här på hemmaplan så det inte bara blir en vecka per år uppe i fjällen.

I år har det känt extra viktigt att komma igång med skidåkningen för Melvin eftersom han hade oturen att få en spricka i smalbenet förra säsongen. Men det är en tapper kille som verkligen har längtat efter skidåkningen.

Han har varit väldigt försiktig och inte velat vara med på alla övningar men i Lördags släppte det! Han tog sig till stora liften, som han har enorm respekt för, och det gick galant! Sen åkte han ner för "branta" backen med resten av gruppen. Visst plogade de ner försiktigt men förstå vilken vinst för Melvin och vilket framsteg. Han riktigt lös när han kom upp med liften igen.

Vi har sagt att han måste få ta det i sitt eget tempo så han inte blir rädd och tycker att skidåkning är läskigt, men han älskar det verkligen. Nu har vi köpt hjälm till Malte så nu får vi se om han kan följa med någon Lördag och testa på att stå på skidorna.

 Melvin ovanför "branta" backen

 Jag står väldigt lågt bort, men här är Melvin påväg ner!

Å så kommer en koncentrerad kille upp med stora liften

Melvin tyckte att Rut som åker innan var lite långsam, men här är ett litet klipp från i Lördags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar